QUERALT LAHOZ | Festes Primavera

Festes Primavera 2023 L'Hospitalet Parc de la Remunta  21:50h


QUERALT LAHOZ
Lloc: Parc de la Remunta - L'Hospitalet
Hora: 21:50h
Accés: Lliure

QUERALT LAHOZ
Queralt Lahoz és, sens dubte, una de les sensacions musicals dels darrers anys al nostre país, i ara també més enllà de les seves fronteres.
Recentment guardonada amb un dels prestigiosos premis Music Moves Europe 2023, atorgats per la Unió Europea, es postula com una de les artistes amb més present i futur de tota l’escena nacional, abanderant una de les propostes musicals més trencadores i atractives del moment.
A la seva música, travessada pels sons llatins, d’arrel i urbans, el soul, el hip hop i el dancehall dialoguen amb gràcia i naturalitat sobre una aura de cobles i boleros que emergeixen de manera espontània dels seus orígens flamencs i dels seus paisatges personals.
2023 serà l’any de consagrar-se així com d’arriscar i obrir noves etapes creatives per a una artista i un projecte el límit del qual està al cel.
Al gener, alhora que obtenia el premi Music Moves Europe 2023, va actuar al festival ESNS (Eurosonic Noorderslag) davant professionals del sector musical internacional; i pocs dies després va participar en la gala de lliurament dels Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català, interpretant la ‘Canción del fuego fatuo’, de Manuel de Falla, al costat de l’orquestra Franz Schubert Filharmonia dirigida per Tomàs Grau.
A finals de febrer va arribar el moment de tancar l’etapa marcada per Pureza, amb dos concerts de final de gira a Madrid i Barcelona en què es van vendre totes les entrades; i a partir d’aquell moment es va obrir un nou horitzó per a Queralt Lahoz.
L’artista catalana va actuar al festival Vive Latino de Ciutat de Mèxic, l’esdeveniment de música llatina més important del món, i a la International Live Music Conference de Londres, oferirà nous concerts al nostre país gràcies a la iniciativa Girando Por Salas (GPS) i publicarà nou material. El secret més ben guardat de l’escena musical nacional ja no és un secret: és una estrella..


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat