LOS SIREX | Festes Primavera

Festes Primavera 2023 L'Hospitalet Parc de la Remunta 19:00h portes - 19:30 concert


LOS SIREX
Lloc: Parc de la Remunta - L'Hospitalet
Hora: 19:00h portes - 19:30 concert
Accés: Lliure

LOS SIREX
Los Sirex és un grup espanyol de rock nascut en la dècada dels 60 i format inicialment per Antoni Miquel Cervero "Leslie" com a vocalista, Lluís Gomis a la bateria, Josep Fontsere a la guitarra rítmica, Guillermo Rodríguez Holgado en el baix i compositor i Manolo Madruga a la guitarra solista. Li van posar a la banda aquest nom perquè Guillermo treballava en una fàbrica d'ulleres i li va agradar la paraula Sírex, que designa un fil d'ajust dels vidres a la muntures.

Van arribar a ser identificats com a intèrprets de rock and roll amb algunes lletres que els suposaria problemes amb la censura franquista de l'època. Van tenir l'encert de gravar cançons com 'La Escoba', 'Que se mueran los feos' o 'Yo grito' que el públic va fer seves i que amb el pas dels anys han resultat ser peces imprescindibles de la història del rock espanyol".


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat