DIVERSESSIONS Vol.7 amb PERFECTO DESORDEN | CC Santa Eulàlia - l'Hospitalet

L'HOSPITALET C.C. Santa Eulàlia Portes 17:00h a 20:00h

DIVERSESSIONS Vol.7
Lloc: CC SANTA EULÀLIA - Carrer Santa Eulàlia, 60 - L'Hospitalet
Dia: 1er dissabte de mes
Preu: 5€ (+1 consumició)
Horari: 17:00h a 20:00h

::: PERFECTO DESORDEN :::

És una banda de rock-pop de L'Hospitalet de Llobregat. Inspirats per grups com Extremoduro o SkaP tenen com a objectiu fer saltar i cridar a tota una generació. Les seves lletres són un crit a l'esperança que s'uneix a una combinació instrumental de guitarra, baix, piano, bateria i saxo. Tot això treballat amb l'afecte, el respecte i la força d'un equip de músics amb una gran formació musical. 

DIVERSESSIONS

(Antic Discconcert) // Tindran lloc el primer dissabte del mes a la Sala Salamandra fins al juny a les 11:00 on ofereixen un espai de trobada i convivència.
Aquest projecte va néixer amb l'objectiu de possibilitar una oferta cultural ajustada al col·lectiu, però oberta a tothom.
Sorgeix de la col·laboració de La Casa de la Música i les entitats que treballen amb persones de diversitat funcional intel·lectual a la nostra ciutat amb intenció de oferir un espai de lleure on poder gaudir de música en directe i una estona de ball.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat