BOOM BOOM FIGHTERS & COOKAH P | MMVV

CARPA L'ATLÀNTIDA MMVV Dijous, 14 de setembre - 24.15H

BOOM BOOM FIGHTERS & COOKAH P

Boom Boom Fighters n Cookah P és un projecte que neix el 2021, entre Mataró i Girona, format per l’Oriol Pujades àlies Cookah P, en Joan Fité i en Tomàs Sánchez. Amb poc més d’un any, la banda ha aconseguit situar-se al panorama musical català amb una proposta innovadora que combina el Roots reggae dels anys 80’s amb el dancehall dels 90’s, amb una essència única, fresca i desenfadada.

Al 2021 va sortir ‘Family Things’, el seu primer disc que va tenir una acollida excel·lent per part del seu públic cada cop més fidel. Durant el 2022 els culs inquiets de Girona i Mataró no han deixat de regalar-nos hits, ‘Menjant paret’, ‘Bon Jan’ o 'Plou' (amb col.laboració amb The Tyets), són 3 temes que ens donen pistes de per on es mourà el seu proper LP, que sortirà a principis del 2023 i que de ben segur aportarà aire fresc a l’escena musical catalana.

En directe, els Boom Boom Fighters n Cookah P són una banda de 6 músics, amb molta energia i amb la capacitat de fer ballar al públic durant tot el show. Els Boom Boom són pura festa, han vingut per quedar-se i per fer de cada plaça un dancehall on els seus ritmes fan moure sense parar al personal!

No us n'havieu enterat, però... ep! tothom de tranquis, que encara no feu tard (del tot). Boom Boom Fighters & Cookah P (feu anar “cúca pí i bum bum faiters”) pivoten des del 2021 entre Girona i Mataró i són cridats en només un any de trajectòria a posar del revés el panorama festiu del país amb una fórmula musical que s’amara de la tradició jamaicana del reggae i el dancehall dels 80 i els 90 per parir himne rere himne. Frescos, fresquíssims, una alenada d’aire (i a més, és fresc) totalment necessària al panorama català. El grup publicà el 2021 la seva mixtape de presentació ‘Family Things’ i ja han editat a més un exitós reguitzells de singles amb gran acollida entre el jovent i que compta amb col·laboracions de, entre altres, The Tyets. A principis de 2023 grup es presenta finalment en societat amb el seu àlbum debut d’estudi, amb un estol de nous riddims 100% marca de la casa, caràcter festiu i orientació major i l’estil ja inconfusible del vocalista Cookah P al capdavant de la fórmula. El tedi imperant és finalment finit, benvinguts finalment Boom Boom Fighters amb Cookah P!


MÉS INFORMACIÓ

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat