ZURITA | SALA LH

SALA LH SALA SALAMANDRA19h30 Obertura de portes | 20h00 Inici del concertZURITA
Lloc: SALA SALAMANDRA - Av. del Carrilet, 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h30 Obertura de portes | 20h00 Inici del concert

ZURITA
Javier Zurita està darrere de Zurita, un projecte musical que neix el novembre del 2020 amb la publicació del primer single, “Ropa Tendida”.
El mateix cantant descriu la cançó com a «una canción hecha con el corazón para que llegue al corazón».
Aquest 2021, ha estrenat dos temes més, “¿De qué se trata?” i “Lárgate”, estrenat l’abril d’aquest mateix any.
L’artista presenta molt entusiasme i molts projectes, ja que aquest últim tema és presentat a les XXSS com el «tercer single del que será su primer disco en solitario».

Torna la música a les sales
En aquests moments que encara no és possible reprendre algunes activitats musicals, la Regidoria de Cultura torna a depositar la seva confiança en la gestió de l’ASACC per oferir una programació a les sales de concerts de la ciutat.
Al mes de juny es realitzaran un total de 24 concerts a les cinc sales de directe de la ciutat.

SALA LH - OBJECTIUS DEL PROJECTE
Oferir a la ciutadania de l’Hospitalet concerts en directe amb un format adaptat a les sales de la ciutat que participen a SALA LH.
Donar visibilitat, activitat i continguts a les sales de concerts de la ciutat amb grups rellevants de l’escena musical.
Donar suport i generar feina a dos dels agents més fràgils de la cadena de la música en directe com són els artistes i el personal tècnic i auxiliar.


L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat