SALA CAT | SERCH + ROOMS

LA MIRONA 21h.



La Mirona de Salt

Preu: 12€/15€

Serch, és el nou projecte de Sergio Salesa, exvocalista de Some Electric Noise (S.E.N.). Banda alternativa de BCN que amb el productor y arrenjador Miquel Cellalbo, conformen aquest nou projecte.

Tot està sota la influència de bandes o artistes como Bowie, Suede, Depeche Mode, Radiohead, Peter Murphy, Nick Cave y potser S.E.N. entre d’altres, però amb el seu propi imaginari.

Earth és el nom del nou treball de la banda Rooms, el qual manté el concepte d’expressar musicalment les emocions que es desprenen en espais concrets. En aquest treball la mirada s’enlaire i el nostre planeta s’interpreta com una habitació més de l’Univers. Des d’aquesta perspectiva s’observen els grans moviments migratoris, la supervivència, la vida i la mort, fins hi tot les matemàtiques com a llenguatge universal. Musicalment, Earth desprèn atmosferes lleugeres i alhora carregades de textures i capes diferents de tots els seus instruments, fent-nos viatjar per una experiència per moments hipnòtica, flotant, que s’acosta al dreampop.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat