VERMUT MUSICAL | Poor Tramit + Basukinho

MATARÓ 12.00h.

Obertura de portes: 11.30h

Espai: Centre Cívic Molins

POOR TRAMIT + BASUKINHO

El rap més pur serà el protagonista d’aquest vermut musical especial dins el marc de Les Festes del barri d’Els Molins. En aquesta ocasió el raper premianenc Poor Tramit i el mataroní Basukinho ens portaran una autèntica demostració de l’escenari musical urbà del Maresme.

Marc Andreu és Poor Tràmit, un jove MC de Premià de Mar que es buida traient la seva part més dura i crua fent una tornada als orígens, no parla de flors, ni d'abraçades: Rap català en estat pur. Poor Tramit presenta el seu primer LP, acompanyat per icones de l'escena com Rodrigo Laviña, Lil Dami, Valtonyc, Lil Russia entre d’altres ens presenta un disc que mira enrere pel que fa a les instrumentals, uns beats que us portaran a l'era daurada del rap, la de Tupac, NAS o Mos Def. Sense additius ni artificis, més pur que mai.

Guillem Sánchez és Basukinho, un jove músic raper del barri dels Molins que irromp en l'escenari de música urbana a la ciutat l'any 2019. Amb l'objectiu de recuperar el rap més pur de temàtica reivindicativa, Basukinho presenta unes lletres crues i directes, sense complexos, antifeixistes i de classe. Sempre a peu de carrer, el seu tema "Fuera" entre d'altres, ha adquirit molt d'èxit i reconeixement per part del públic més jove en les darreres mobilitzacions demanant la llibertat del raper Pablo Hassel.



ENTRADES

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat