Judit Neddermann | Teatre Monumental

TEATRE MONUMENTAL (Carrer de la Riera, 169, 08302, Mataró) 20:00h



Recuperant la essència del que era el Cicle Músiques Tranquil.les, que oferia programació a diferents espais de la ciutat, les Músiques Tranquil·les surten del casal i aterren al Teatre Monumental per a acollir propostes de gran format.

La Judit Neddermann, compositora i cantant de Vilassar de Mar, ens presenta el seu quart treball en solitari Aire, un disc que diu les coses pel seu nom, onze temes detallistes i dinàmics, encara que plens d’equilibri. Una veu cristalina, elàstica i rica en oxigen, modelada entorn al jazz vocal clàssic, el folk mediterrani i la tradició pop que navega desde les costes de Brasil fins a les Illes de l’Àfrica Occidental.



Formació: Judit Neddermann - veu. Arnau Figueres - bateria i percussió - Dario Barroso - guitarres. Isaac Coll - baix. Adri González - teclat. Nerea Pozo - cors. Nacho Melús - Cors:.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat