SMOKING STONES +TRIWE

LA MIRONA 21.30h.



La Mirona de Salt

Preu: 12€ / 15€

SMOKING STONES

Després de més de 25 anys d’èxits, el grup es troba en el millor moment de la seva carrera. L’èxit del seu concert està garantit. El seu repertori repassa tots els grans èxits de The Rolling Stones i tothom que ha pogut gaudir-los en directe queda impressionat. És molt més que un homenatge musical a la banda, és la voluntat de fer sentir al públic que els Rolling segueixen sent el millor grup del món, i ho transmeten a la perfecció. No perdis l’ocasió de gaudir de la música i veus d’aquests veritables clons de la banda britànica! Una nit de festa amb el millor rock’n’roll que segur que serà mítica, com tots els concerts de la banda!

TRIWE

Triwe és una banda de Rock-Pop en castellà nascuda a Catalunya en l’any 2019. La banda està formada pel vocalista Fernando Poblete, el guitarrista Encito Poblete, el baixista Jandro López i la bateria Ale López. Estrenen el seu primer sencill, “No t’ho callis”, el desembre del 2019 per a l’obra teatral contra el Buylling del mateix nom, convertint-se en un himne en la localitat. Més tard, pel juliol del mateix any, presenten en Nova Ràdio Lloret el seu primer EP, “Tremaux”, el qual els faria entrar en el programa de suport a la creació 2021 de Cases de la Música. Actualment es troben treballant en el seu primer àlbum d’estudi.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat