Fancy Candy Girls | KM.0

EL VAPOR 12:00 h.


FANCY CANDY GIRLS
HORARI: Dissabte 12 de novembre de 2021. 12.00h
PREU: Gratuït (Entrada lliure amb aforament limitat)
LLOC: El Vapor

Fancy Candy Girls dins del Terrassa Cooperativa

Al juliol de 2012, les gemanes Abril i Maria Ramirez, al costat de la seva amiga de la infància Laia González, cansades de ser meres espectadores de les grans bandes de rock, van decidir formar part del món de la música, van agafar els seus instruments i van crear Fancy Candy Girls . Es van tancar a la seva petita cambra d'assaig per preparar un repertori de versions que abracés una mica totes les seves influències musicals, que anaven des de grups a actuals com "Black Veil Brides", "In Mute", "Asking Alexandria" o "Escape The Fate "fins clàssics de tota la vida com" AC / DC "," Cranberries "," Green Day "o" Nirvana ". Grans temes de la història del rock com "Zombie", "Boulevard Of Broken Dreams" o la mítica "High Way To Hell" entre d'altres. Amb això van arribar a desenvolupar un enèrgic i variat repertori de versions que les de Rubí broden sobre dels escenaris i que complementen amb algun que altre tema propi. El seu debut va ser a les festes de la seva Rubí natal, van omplir tota la plaça amb un públic entregat. Destaquen també d'aquesta primera època de concerts la Fira de Música de Cardedeu o un acte de solidaritat amb els refugiats Sirians a Granollers. Més tard, a l'estiu de 2017 graven al seu torn una versió del mític tema "Seven Nation Army" de The Withe stripes per a un CD recopilatori de l'associació HCxHC. Actualment treballen en un repertori propi per poder començar a presentar ben aviat. El camí que tenen per davant és llarg i ple de corbes, però, no cal dir, serà un camí emocionant i ple de pur rock and roll.

El grup oferirà un concert dins de les jornades de Terrassa Cooperativa a la Casa de la Música de Terrassa. L'entrada serà lliure i gratuïta fins a assolir l'aforament permès a la sala.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat