SALACAT | JOAN ROVIRA

MATARÓ 20:00h  


Joan Rovira

Joan Rovira s’ha guanyat a pols ser un dels cantautors catalans de referència. Orgullós de ser de ser del Delta de l’Ebre, guitarrista, saxofinista, compostor i cantant, té un talent musical molt especial que ens fa viatjar per un univers emocional i d’històries vitals molt particular. Segur que trobareu trossets de la vostra vida en les seves lletres.

Dies Millors (Satelite K, 2019), és el seu tercer disc de llarga durada, un disc on un cop més evoluciona el seu só mestís i vitalista que combina la música festiva amb la música més intimista. L’ebrenc ha pujat les revolucions però no ha donat l’esquena a la reflexió i sempre amb el somriure, marca de la casa. Una nova sonoritat més èpica i festiva que presenta amb format banda o en format acústic que de ben segur ballareu aquest 2021 per les places, teatres i sales del nostre país.

Sold Out a totes les sales on ha presentat el seu darrer treball i guanyador de tres premis Enderrock: Artista revelació 2016, Millor disc d’autor 2018 i Millor cançó d’autor 2020 per “Sota el teu balcó”.

Preu: 12 €
Lloc: Sala Clap
Hora: 20.00


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat