SALACAT | RELAT

MATARÓ 20:00h  


RELAT

Pocs primers anys de vida han estat tan intensos i prometedors com el del Relat. Finalistes al Sona9, Premi Cases de la Música, guanyadors dels premis populars de La Cançó de Salitja i l’Inèdit de Llambrilles, concerts al Mercat de Música Viva de Vic, La Mercè i a sales com la Platea de Girona, la Cabra de Vic o El Torín d’Olot i la publicació de tres senzills amb el segell Halley Supernova.

Aquest 2020 han obert l’any amb la seva primera gira internacional que els ha portat a França i Holanda on han participat a l’Eurosonic, un dels festivals més importants del continent. Un preludi brillant al llançament del seu primer disc, Contratemps, que editen amb RGB Suports. Un treball produït i gravat a La Panchita Records amb Chalart58 que va més enllà del reggae i del dub, combinant-ho amb músiques urbanes com trap, hip-hop o dancehall, cuidant amb molta sensibilitat el missatge de les cançons i la singularitat musical del projecte.

L’estrena a Catalunya del disc serà al Festival Strenes de Girona. Un concert que serà la presentació oficial del nou espectacle del Relat, un directe ballable i enèrgic, creat conjuntament amb el reconegut productor de directes Miguel Zamarripa Flautek.


PREU: 10 €
Lloc: Sala Clap
Hora: 20.00


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat