SALACAT | ARIOX

MATARÓ 20:00h  


ARIOX

Ariox neix a Cardedeu el 2020 enmig d’una pandèmia mundial. La solitud del confinament, va fer que Ariox prenguès forma a la seva habitació, tot investigant i jugant amb programes de producció musical al seu ordinador, de forma casual i sincera i sense cap mena de pretenció. Va ser durant aquell període de pausa quan van nèixer els primers 6 temes que acabarien conformant l’EP debut de la cardedeuenca, un primer treball de títol “Venir fins aquí”, que el públic va fer-se seu des del primer moment connectant molt amb la sonoritat “casera” i les lletres quotidianes i sinceres de l’artista.

“Venir fins aquí” està format per “Dins meu”, “Dies d’estiu”, “Declaració d’interludi”, “Desig”, “Dos per tres” i “Dins seu”, uns temes que parlen del viatge interior d’Ariox fins arribar al punt on es trobava quan va publicar aquest primer treball.

El seu nou EP veurà la llum el proper mes de maig de 2021 amb el segell Luup Records i ja l'ha començat a presentar amb el primer single de títol "Fotre el camp".


Preu: 12 €
Lloc: Sala Clap
Hora: 20.00


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat