PANTOCRATOR | Let's Festival

Let's Festival | Edició Limitada Sala Salamandra 20:00h OBERTURA DE PORTES | 20:30h INICI DE CONCERT

PANTOCRATOR
Preu: 12 €
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: 20:00h Obertura de portes. 20:30h Inici del concert


PANTOCRATOR
“Joder, una altra vegada l’he escrit. M’ha tornat a deixar en vist” Et sona? Doncs igual t’encanta Pantocrator.

El grup de Barcelona, liderat per Marta Delmont, per Marina Corretja, i per la seva pèssima gestió emocional, que publicava en 2019 “Villacapullos”, amb Xiri Romaní a la bateria i Rober Busquets a la guitarra. Un disc powerpop i garage, amb tocs en pla realisme pallús. Igual tu no saps que pertanys al ministeri de les bàsiques, però elles sí. Han passat ja, vint crisis com la teva, coneixen totes les teves vergonyes, totes aquestes veritats que mai reconeixeràs, les teves crisis existencials i els teus embolics amb Tinder. Coneixen a tots els imbècils amb els quals has lligat i lligaràs i amb els quals et trobaràs en un bar. Coneixen, en resum, la història de la teva vida i te la conten amb humor àcid i ironia millenial.

En 2020 presenten el seu segon lliurament de pop enfadat, “La Masacre de Putis”, 4 cançons de dubtós rigor històric gravades i produïdes, de nou, per Xiri i Marta a la Palmera (El Carmel, Barcelona) i barrejades per Bernie Sànchez i Iban Rodríguez en l'estudi Lluerna.

L'aforament de l'acte és limitat.SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat