SUZANNA | SALA LH PRIMAVERA

SALA LH | FESTES PRIMAVERA Sala Salamandra19:30 OBERTURA PORTES | 20:00 INICI CONCERTSUZANNA
Lloc: SALAMANDRA - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h30 Obertura de portes | 20h Inici del concert

Torna la música a les sales
Aquesta primavera de 2021, on encara no és possible reprendre algunes activitats musicals de la ciutat com són les emblemàtiques FESTES DE PRIMAVERA, la Regidoria de Cultura torna a depositar la seva confiança en la gestió de l’ASACC per oferir una programació a les sales de concerts de la ciutat.

Els dies 22, 23, 24 i 25 d’abril es realitzaran un total de vint concerts, quatre a cadascuna de les cinc sales participants, amb accés gratuït, prèvia reserva de 5€ que es retornaran als assistents. Aquest preu s’estableix per tal de garantir que no es reservin entrades a concerts tan reduïts, i que després el públic no vingui privant així a d’altres de gaudir-los.

SUZANNA
Suzanna és una cantant versàtil i inquieta, guitarrista i compositora barcelonina (L'Hospitalet de Llobregat) amb una llarga carrera musical a la seva esquena.
En 2016 i després del seu pas pel programa La Voz, en què va ser semifinalista, Suzanna es concentra a emprendre el seu viatge en solitari, un viatge en què la seva música, les seves vivències queden més patents que mai. El seu estil es mou entre els gèneres RAP, R&B urban dance o com alguns ho criden electro-hop! A més, a les seves lletres ella opta per la Sororitat, per allunyar-se de les lletres masclistes i per aprofitar la música i la lírica per a la reivindicació.


L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat