VERMUT MUSICAL | SWEET LITTLE SWING

MATARÓ 12.00h.

PATI DE CAN MARCHAL

Obertura de portes: 11.30h

SWEET LITTLE SWING

Sweet Little Swing són una formació de músics amb una llarga trajectòria musical en l'àmbit professional. Amb més de vuit anys de treball en diferents projectes i actuacions, Ginger (Alba Quintos) i Steve Ranger (Esteve Genís) creen el conjunt "Sweet Little Swing" per aportar un toc de glamur amb aire fresc i originalitat.

La formació ofereix un ampli repertori de versions, passant des del jazz de les millors dècades fins a arribar a les cançons més actuals i de diferents estils: pop, rock, etc. Això sí!, sempre apostant pel seu ingredient especial.... El SWING! Alba Quintos és la veu principal, amb un registre greu i peculiar que transporta al més pur estil dels anys cinquanta. Esteve Genís, també a la veu i a la guitarra, ofereix grans dots musicals i arranjaments mai vistos.

Sweet Little Swing ofereixen un repertori ideal per oferir un espectacle molt especial i estilístic, que segur que farà moure el cul a la cadira al públic assistent!

ENTRADES

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat