EL BOMBA + LYDIA TORREJON + TONI CAYENA

SALT 20:30h.

La Mirona

Divendres 14 de maig

ANTICIPADA: 15€

Rafael Ruíz Rodríguez, El Bomba, ha enamorat a milers de persones amb la seva veu durant els darrers mesos després de seu pas pel popular talent show “La Voz”.

Nascut a Sevilla, on va començar a cantar semiprofesionalment amb només 13 anys, Rafael té un talent innat que ha traspasat no només Andalusia, sinò també les fronteres de l’Estat amb el recolçament incondicional d’Alejandro Sanz, el seu coach dins del concurs i amb qui ha aconseguit les semifinals del mateix. La confiança que l’artista va depositar en ell ha estat reforçada pel públic, convertint-la en el concursant amb més seguidors en R.S. i reproduccions.

Darrera el seu pas pel programa, i perseguint el sommi d’aconseguir viure de la música, El Bomba ha començat la seva primera gran gira nacional, “Tesoros prestados”. Amb ella arribarà el pròxim 30 de gener al Teatro La Rambleta, (Valencia) per compartir, a través d’un preciós recorregut musical, les seves pròpies interpretacions de temes manllevats de qui considera els seus grans referent: Alejandro Sanz, Pancho Céspedes, Parrita, Morente, Antonio Orozco, Chiquetete o Rubén Blades. Sens dubte, serà un concert en el que hi haurà molt de “duende”, i molt de sentiment.

——- Mil Batallas és el primer disc de la cantant i compositora gironina Lydia Torrejón amb el guitarrista Santi Fontclara. Estem davant un treball complert en el que conflueixen diversos estils musicals, sense perdre l’essència emocional directa (desig, amor, desamor, decepció, il·lusió, lluita) que ens transmeten sempre les cançons de Lydia.

——- Una explosió d’estils i de composició pròpia formen el seu primer treball: Reinventarse, en ell es defineixen la seva identitat i caràcter, la Rumba, el Rock&Roll y el Funky com a bandera. El seu disc autobiogràfic ens explica como Autodestruirse per Reinventarse. Cançons amb molta actitud i força molt presents sobre l’escenari, cada cançó és una porta oberta a una situació i estil diferent, ens parla de vivències, amors, desamors i sobretot de com començar de nou.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat