Km.0 - CASETA / ANABEL LEE

SALA RASA64 20:00h


Caseta / Anabel Lee
Preu: 5€
Lloc: Sala Rasa64. C/La Rasa, 64, 08221 Terrassa

Hora: 19.30h Obertura de portes. 20.00h Inici del concert
La Casa de la Música de Terrassa reprèn el cicle de concerts Km.0 que es desenvoluparan al llarg de tot el mes de desembre. El dia 17 tancarem aquest cicle amb dos grups locals Anabel Lee i el conjunt de Matadepera, Caseta. Els concerts es celebraran a la Sala Rasa64 a les 20.00h de la tarda.

Caseta neix a Matadepera i està format per Jan Buxeda, compositor i veu principal del grup, el Josep Duran, guitarrista, Xevi Garcia, bateria, el Pol Codina, teclista i encarregat dels sintetitzadors, i l’ Enric Camarero al baix. Dos anys després del seu primer LP “Naufragi”, Caseta torna amb “Surto del son”, un segon LP que ha significat una transformació per a la banda i una cerca de noves idees i de nous camins, però alhora ha esdevingut com una reafirmació, com una manera de fer i expressar-la seva música. Queden enrere les referències més folk i s’endinsen en les textures de l’electrònica amb referents com Kiasmos, John Hoppkins, The Blaze, Apparat o Moderat. I tot això de la mà d’en Manel Bach com a productor, per trobar les directrius que els han dut cap a un indie - pop molt més electrònic.

La combinació entre energia instrumental, agressivitat rítmica, cinisme líric i tirada per la bona melodia Pop converteixen els Annabel Lee en una banda "Punk Pop" influenciada tant pels Buzzcocks com per Los Planetas, The Jam, The Dammed o Public Image Limited ". En Víctor, en Jordi, en Borja i en Perdi creen la banda el 2019 sumant influències de l'Punk britànic i el Noise passant pel New Wave i el Punk Rock. Durant els seus primers mesos de vida foren finalistes de concursos per a bandes emergents com el "Vodafone Yu Music Talent" i van ser guanyadors de el premi "Grup Cases de la Música de Catalunya" 2020. Inicien el seu assalt al costat de "Artica Management" produïts per Carlos Hernández Nombela .

Les entrades es poden obtenir a l'enllaç que es troba a continuació per 5€. L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat