SALA LH - Niño de Elche

SALA LH Espai ZOW1E19:15h OBERTURA DE PORTES | 20:00h INICI DE CONCERT


Niño de Elche
Preu: 12,00 €
Lloc: ZOW1E – Passatge Can Polític 13 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h15 Obertura de portes | 20h00 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

Niño de Elche
va néixer a Elx (Alacant), en 1985, en el si d'una família procedent de Granada. Va començar la seva trajectòria com a cantaor de flamenc a una edat molt primerenca, participant en diferents concursos, encara que aviat va començar a interessar-se per altres àmbits artístics, com el rap o la performance, i per l'activisme social. Ha estat àmpliament considerat per la crítica com un dels majors renovadors actuals del flamenc, encara que s'ha manifestat igualment que el seu treball és difícilment classificable dins d'un sol gènere.
A més de barrejar gèneres musicals com a jazz o electrònica, el seu treball també es vincula a altres disciplines artístiques, com la performance, i destaca per col·laboracions amb l'audiovisual, la poesia o la dansa, havent creat treballs conjunts amb creadors com Isaki Lacuesta, Israel Galván, Els Planetes, Miguel Álvarez-Fernández​ i Refree, entre altres. En 2019 es va unir als Planetes en el projecte col·laboratiu Força nova, que va donar lloc a l'àlbum homònim.

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat