SALA LH - Dani Flaco (Acústic)

SALA LH L'Oncle Jack19:00h OBERTURA DE PORTES | 20:00h INICI DE CONCERT


Dani Flaco (Acústic)
Preu: 10,00 €
Lloc: L’ONCLE JACK – Carrer de les Roselles 32 - 08901 L'HOSPITALET
Hora: 19h00 Obertura de portes | 20h00 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

Dani Flaco (Acústic) - AL ALIMÓN GIRA 2020
El seu Albúm de duets "A l'Alimón", al costat de més de deu companys de professió, entre els quals es troben Manolo García, Álvaro Uquijo, Andrés Suarez, Ismael Serrano, Pedro Guerra i un llarg elenc nacional, està sent un èxit gràcies a la gran acollida de el públic. Amb més de 400.000 escoltes en streaming a spotify i mes de 65.000 visualitzacions a YouTube del seu single "Versos i Fusta" al costat de Manolo García, sense campanyes de publicitat ni mitjans que ho recolzessin, aquest artista va sumant fidels seguidors que dia rere dia omplen seva concerts en la seva gira de presentació.

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat