SALA LH - Edu Ruinas

SALA LH The VOID19:30h OBERTURA DE PORTES | 20:15h INICI DE CONCERT


Edu Ruinas
Preu: 8,00 €
Lloc: THE VOID – Carrer Santa Anna 14 - 08901 L'HOSPITALET
Hora: 19h30 Obertura de portes | 20h15 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

Edu Ruinas ha estat durant anys el frontman i guitarra de LAS RUINAS.
Després de la dissolució d'aquells, està publicant discos lo-fi en solitari. “Pisto” és el tercer després de “Psicodelia” i “Exilio en Roger de Flor”. L'artista, que abans formava part del grup Las Ruinas, compagina la seva carrera com a solista amb la seva nova banda Robot Emilio, en la qual comparteix protagonisme amb músics de bandes com Em And The Bees o Half Foot Outside. “Pisto” es compon de deu temes i conforma el seu projecte personal, que usa “com a espai per a crear i experimentar amb total llibertat, amb l'esperit dels enregistraments casolans”. El disc compta amb la col·laboració de Sara Home com a corista i amb Marco Morgione de Micromaltese a la masterització. Pots escoltar-ho o comprar-ho des de fa dies en Bandcamp.


L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat