SALA LH - Núria Graham

SALA LH Salamandra19:00h OBERTURA DE PORTES | 19:30h INICI DE CONCERT


Núria Graham
Preu: 10,00 €
Lloc: SALAMANDRA - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h00 Obertura de portes | 19h30 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

Núria Graham.
La compositora, mig irlandesa mig catalana, Núria Graham va publicar el seu àlbum debut "First Tracks" en 2015 amb tan sols 16 anys.

En poc més de dos anys, va llançar “Bird Eyes” + "In The Cavi" (*EP) i gairebé a continuació el seu segon llarg "Does It Ring a Bell?" (2017), un àlbum que la va posicionar en l'escena nacional com una artista imprescindible per a entendre el folk-pop fet a casa. Però durant aquests dos últims anys Núria no ha tingut descans.
Després d'un tour que la va portar als escenaris dels festivals i sales més rellevants del país amb incursions a Portugal, Berlín, França i Londres; i després d'haver-se guanyat un lloc com a compositora i guitarrista de la banda d'Amaia, Núria Graham té per fi nou material. Alguna cosa que tots estàvem esperant. “Marjorie” és el nom del seu nou àlbum.

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat