COLECTIVO DA SILVA + GIN | Let's Festival

L'Hospitalet Let's FestivalEspai Zow1e Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

COLECTIVO DA SILVA + GIN
Preu: Ant: 14€ + gast. Taq: 18€
Lloc: Espai Zow1e: Passatge Can Polític, 11 - 08907 L'Hospitalet
Hora: Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

COLECTIVO DA SILVA

Els 7 de Granada presenten “Déjame un rato” en associació amb La Plazuela, el perfecte colofó al seu treball “Casa Vargas”, el celebrat segon àlbum de Colectivo Da Silva que va irrompre en el panorama musical amb el pop colorista i rebel de “Vacaciones” a l'octubre de 2019. Amb aquesta cançó el grup tanca una etapa sinestèsica centrada en els sons vistosos i el colorit ballable. Com en “Casa Vargas”, Colectivo Da Silva teixeix un embull de percussions i sons mediterranis en aquest tema, transitant per diverses escenes que barregen el reguetón, el flamenc i el llatí. En aquest circuit apareixen les veus i palmeos de La Plazuela, que a manera de compares victoregen i potencien l'energia del missatge: un ves-te’n a la la m*rda que es gaudeix bastant i que se sent com un empoderament davant d’el que és tòxic.

GIN

GIN és una artista del Baix Llobregat que ha crescut amb un background de gèneres musicals molt divers i potent, des del jazz més íntim al pop més actual. Gràcies a la barreja d'aquestes referències neix un so fresc i autèntic que es podria definir com un pop alternatiu. Després d'un primer EP publicat al 2022, el nou single "Una Noche En Madrid" obre una nova etapa més funk que es concretarà en el seu segon EP, previst per la primavera de 2024.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat