CRISTINA LEN | Let's Festival

L'Hospitalet Let's FestivalSala River Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

CRISTINA LEN
Preu: Ant: 10€ + gast. Taq: 12€
Lloc: Sala River: Santa Anna, 14 - 08901 L'Hospitalet
Hora: Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

CRISTINA LEN

Cristina Len és una artista que aconsegueix que la mescla d'intensitat i naturalitat et porti a un món complex tant musical com conceptualment. La fusió de música electrònica amb els sons de la seva terra, Martiago (Salamanca) i tocs d'altres estils com el pop indie o el R&B, captiva a qui l'escolta. Cristina Len agafa idees de cantessis i tonades tradicionals en ritme charro o ajechao, entre d’altres, samplea sons de pandero de Peñaparda, castanyoles charras, percussió de cullera... i tot això ho passa pel seu filtre per a fer una reversió de la música tradicional de les seves arrels.
Amb la seva càlida veu ens parla sobre la seva realitat, l'amor i les relacions des d'una perspectiva personal, complexa i fosca. Cristina Len representa una llum d'esperança per a aquells que vulguin una artista de pop que no sigui un producte, i que al final, sigui de carn i os.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat