REBE + VATOCHOLO | Let's Festival

L'Hospitalet Let's FestivalEl Pumarejo Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

REBE + VATOCHOLO
Preu: Ant: 14€ + gast. Taq: 18€
Lloc: El Pumarejo: Av. Carrilet 187 - 08907 L'Hospitalet
Hora: Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

REBE

Rebe és una nina extraviada que en estrènyer-la produeix murmuris, crits i acords que mil vegades han sonat en la tradició de la cançó espanyola, aquesta vegada travessats per interferències que semblen colar-se des d'una fira pròxima o un bosc llunyà. Va ser creada, segons ella, després de l'amor i just abans de la passió. Això pot explicar que compti amb balades d'erotisme incomparable. Tanmateix, els secrets dels seus sons i la seva manera d'amuntegar arranjaments sobre l'esquema propi d'una cançó pop fins a deformar-lo fan difícil situar-la en cap gènere. Rebe relata petites llegendes sobre si mateixa, teatrals embolics d'amor que són dolços, amargs, ridículs, ardents i catastròfics, però mai inversemblants perquè qui els protagonitza és ella. En realitat, com a nina és enganyosa, perquè és ella qui juga amb tu una vegada té la teva atenció. Sembla que només estigui mirant-se en el mirall, però està alhora captivant, incomodant, pregant i fent burla a qui la miri mirar-se.

VATOCHOLO

El Vatocholo és un jove cantant, compositor i productor de 23 anys, nascut a Dinamarca, amb arrels mexicanes que actualment està establert a Madrid, havent passat part de la seva infància a Guadalajara, Mèxic.
La seva relació amb la música li ve des de ben petit per sempre tenir una guitarra a prop, ja sigui a casa del seu avi o la seva casa pel seu pare, els qui li van transmetre la seva passió per la música i l'instrument.
El Vato, ha aconseguit desenvolupar un so propi, que es distingeix per la influència del regional mexicà, però portat a altres mons estètics amb una essència molt més de carrer i amb influències d'altres estils musicals com el hip-hop, el rock, el pop , el metall o el soul, que han acompanyat a l'artista des de la seva infància.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat