BORJA OLALLA | You better call me

Data de llançament​: 12 de març 2021
Títol:​ You better call me
Artista​: BORJA OLALLA

L’artista manresà Borja Olalla presenta avui dia 12 de març el seu tercer single amb el segell de les Cases de la Música Records. “You Better Call Me” és una cançó que transmet optimisme i calidesa.

Per la creació i composició d’aquesta cançó, Borja Olalla s’ha inspirat en la història real d’un suïcidi que es podria haver evitat demanant ajuda. Però no sols això, ja que aquest “You Better Call Me” amaga darrere seu altres reflexions profundes sobre la religió, el maltractament, i la depressió.“És una cançó dedicada a totes aquelles persones que ajuden al seu dia a dia i, concretament, a la meva parella que és infermera i a la meva mare que és terapeuta”.

Aquest single, que recorda a temes de Tom Petty o Bob Dylan, ha comptat amb la col·laboració de Marc Badia a la guitarra elèctrica; Helena Cullaré a la flauta i a les veus; i Àuria Iglesias al violí. A més a més, s’ha registrat a Westerlies Studio.
TRACKLIST​
1. You better call me

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat