1a Jornada sobre Música i Transformació Social



Divendres 3 de desembre
HORARI: De 09.00H a 13.30H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)

El divendres 3 de desembre tindrà lloc la 1a Jornada sobre Música i Transformació Social, organitzada per la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, juntament amb la Fundació Orfeó Lleidatà.

Una jornada a la qual es podrà accedir presencialment a l’Espai Orfeó, o visualitzar-la completa en Streaming.

La música és un llenguatge que forma part de les nostres vides i es manifesta al llarg de tota la trajectòria vital en diferents formes, aspectes i manifestacions. La seva implicació en la constitució de la nostra identitat, records, emocions, desenvolupament i socialització és profunda i complexa. La música també es caracteritza per la seva transversalitat en les diferents dimensions de la nostra vida: física, cognitiva, emocional i espiritual, social, històrica i antropològica.

Aquesta jornada va especialment adreçada a professionals, estudiants o voluntaris, que volen conèixer i aprofundir sobre el paper de la música com una eina inclusiva per al benestar i desenvolupament de les persones en col·lectius i entorns socials vulnerables així com en l’atenció a la gent gran, persones amb trastorn mental, discapacitat física, diversitat funcional o discapacitat intel·lectual.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat