MÚSICA URBANA amb Lildami // TALLER ONLINE


A càrrec de: LILDAMI

Divendres 6 de novembre
DURACIÓ: 1.00 H
PREU: GRATUÏT

La Casa de la Música de Lleida presenta la xerrada que Lildami oferirà sobre la música urbana actual i l'aplicació d'aquesta en les noves tecnologies.

Darrere del nom artístic de Lildami hi ha en Damià Rodríguez, un jove de Terrassa que, amb el seu trap diferent interpretat en català, ha esdevingut un dels principals referents de la música urbana a Catalunya. Les cançons que fa llancen un missatge positiu que s´allunya de les drogues i el sexisme; potser per això els seus seguidors i seguidores del seu canal de YouTube s´han triplicat en poc menys d´un any. És habitual que, en els seus concerts, s´exhaureixin les entrades i el seu nom figura ja en els cartells d´alguns dels festivals de música més prestigiosos del país.

Potser heu escoltat la seva música sense saber-ho, ja que és el compositor i l´intèrpret de la cançó d´estiu de TV3 del 2019, a més d´haver guanyat el premi Enderrock a Millor Disc de Músiques Urbanes i el premi Cerverí a la Millor Lletra de l´any 2019.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat