INICIACIÓ A LA IMPROVISACIÓ amb Lucas Martínez

La Marfà Classe Magistral 19 h

A la Marfà de Girona

PREU: 5€, Cal inscripció prèvia

HORA:19 h

En aquesta classe magistral el saxofonista Lucas Martínez ens introduirà en el món de la improvisació. Es tractaran conceptes bàsics d’harmonia i ritme, aprendrem exercicis per practicar els estàndards de jazz i ens compartirà la seva visió de la música com a eina comunicativa. La sessió serà oberta per tot tipus d’instruments i nivells.

A càrrec de Lucas Martínez, saxofonista i compositor. Resident a Amsterdam (Països Baixos) des del 2016, s’ha establert con un dels saxofonistes més actius de l’escena. A part de compaginar diversos projectes entre Catalunya i Holanda, continua explorant la seva vesant més creativa a partir de la composició i els arranjaments.

Tot i la seva joventut ja ha publicat tres discos com a líder: Fly (PSM Music, 2016), Lights & Shadows (Fresh Sound New Talent, 2018) i End of a Cycle (Fresh Sound New Talent, 2020). Nascut en una família de músics, va iniciar-se en el món de la improvisació als 3 anys. Des de llavors ha desenvolupat i madurat el seu discurs musical fins trobar el seu so característic actual.

A càrrec de: Lucas Martínez, saxofonista i compositorSI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat