DIA DE LA MÚSICA 2022 | TERRASSA

DIVERSOS ESPAIS

LLOC: DIVERSOS ESPAIS

DIES:21 DE JUNY

DIA DE LA MÚSICA A TERRASSA

Per commemorar el dia de la música, el dimarts 21 de juny, el Terrassa Vibra, el projecte que vol apropar la música al carrer i a la ciutadania, intensificarà la seva activitat perquè la música no pari de sonar.


Gaudirem de música en directe a les següents localitzacions:
11:30h - Torre del palau
11:30h - Plaça del Progrés
11:30h - Carrer del Peix
13h - Carrer del Peix
13h - Estació del Nord
17:30h - Carrer del Peix
19h - Plaça del Progrés
19h - Carrer del Peix

Terrassa Vibra és una iniciativa que vol potenciar la presència de música en viu als carrers de la ciutat. Es tracta d'una aposta dels Serveis de Cultura i gestionada per la Casa de la Música de Terrassa, per promoure i visibilitzar la música emergent i de proximitat fent visible el potencial creatiu dels músics locals.

És un projecte obert tot l'any que s'adreça a tota classe d'estils i de músics: clàssica, moderna, a professionals, amateurs, o vinculats a centres de formació musical (intèrprets en formació, corals, grups instrumentals i combos, etc.).Terrassa Vibra és una iniciativa que vol potenciar la presència de música en viu als carrers de la ciutat. Es tracta d'una aposta dels Serveis de Cultura i gestionada per la Casa de la Música de Terrassa, per promoure i visibilitzar la música emergent i de proximitat fent visible el potencial creatiu dels músics locals.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat