SESSIÓ PRÀCTICA: EINES BÀSIQUES PER COMENÇAR A IMPROVISAR O PER MILLORAR EL TEU PROPI LLENGUATGE

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA 19:00 h.

A càrrec de: Irene Reig (saxofonista i compositora, actualment forma part de The Bop Collective i altres formacions com Migra, Extraño Weys, Alto For Two o el col.lectiu i segell discogràfic The Changes).

Dijous 2 de març
HORARI: De 19.00H a 21.00H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)
PRESENCIAL: Centre de Creació Musical (Places limitades)
ON-LINE: ZOOM (Amb inscripció prèvia per accedir online a la trobada)

Sessió co-organitzada amb els Tallers Musicals d’Avinyó (TeMa)

La improvisació és present en moltes músiques diferents. És una eina que ens dona molta llibertat com a músiques i artistes, però alhora, pot generar molt de respecte: per on començo? Quina nota quedarà millor sobre aquesta sonoritat? Quin ritme? Puc realment tocar el que estic cantant per dins? Si alguna vegada has intentat improvisar, de ben segur que t'has preguntat coses similars. D'altres vegades t'hauran donat massa informació, noms i nomenclatures i no hauràs pogut posar-les en pràctica. En aquesta classe col·lectiva veurem els punts bàsics per a perdre la por a la improvisació i per millorar i reafirmar els nostres coneixements i experiència prèvia. Una sessió pràctica i dinàmica on tocarem i improvisarem plegades. Apte per a tots les instruments. Apte per a tots els nivells (la sessió s'adaptarà al nivell dels/les assistents/es).

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat