CONNIE & THE ROCKETS + SERGI ESTELLA | Fem estiu: Música als Barris

ESCOLA ENXANETA (D5) 20:30 h.

FEM ESTIU: MÚSICA ALS BARRIS

CONNIE & THE ROCKETS + SERGI ESTELLA
Preu: Gratuït. Amb reserva prèvia.
Lloc: ESCOLA ENXANETA (DIstricte 5). arrer del Sometent Castella, 169, 08225 Terrassa.
Hora: 19h30 Obertura de portes | 20h30 Inici del concert

La Casa de la Música de Terrassa i diferents col·lectius i festivals musicals de la ciutat, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, tornem a col·laborar per segon any consecutiu per oferir un programa de concerts d’estiu als barris que s’emmarca dins la programació Fem Estiu 2021. Amb el cicle MÚSICA ALS BARRIS volem dur la música als diferents districtes, i activar l’energia i la cooperació entre els diferents col·lectius organitzadors, Musikalparc (Reactiva), Fred Festival, Record Store Day (Egara Rocks), Terrassa Secreta (L’Embarral) i Casa de la Música de Terrassa. Hi haurà 5 concerts gratuïts repartits entre els diferents districtes de la ciutat, una programació que s'allargarà entre els dissabtes de juliol i agost.

El dissabte 7 d'agost serà el torn de CONNIE & THE ROCKETS + SERGI ESTELLA. Unes actuacions organitzades per Egara Rocks a l'Escola Enxaneta.

Connie & The Rockets són una "vella nova" banda. Nova perquè van començar com a tal a mitjans de 2018, i vella perquè els seus components tenen molta experiència en diferents formacions i col·laboracions. Connie, la seva explosiva i poderosa cantant, la seva veu és capaç d'emocionar-te amb una bonica balada o fer-te vibrar amb un salvatge rockabilly.

El rubinenc Sergi Estella és el one man band que no deixa indiferent a ningú, un home orquestra que a la vegada toca la bateria amb els peus, rasca instruments fets per ell mateix i dispara lletres sovint impregnades amb el seu humor àcid i absurd. Les seves cançons beuen d’estils com el dirty blues, el rock i el folk, riffs oxidats i ritmes pantanosos que converteixen el directe de Sergi Estella en tot un espectacle.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat