.nomedia - Los Voluble feat. Gnomalab | FESTIVAL TNT

EL VAPOR 22:30 h.


.nomedia - Los Voluble feat. Gnomalab | FESTIVAL TNT
HORARI: Divendres 1 d'octubre de 2021. 22.30h
PREU: 8.25€ (Reserva d'entrades a l'enllaç que trobareu al final de l'article)
LLOC: El Vapor

El TNT 2021 ha unit tres vells coneguts i experts del món de la creació de continguts multimèdia en viu. A .nomedia els Voluble - en Pedro i en Benito, andalusos amb vint anys de remescla a l’esquena - es troben amb el Juanjo Fernández (aka Gnomalab) artista-aranya de Terrassa amb potes ficades al món del software, l’audiovisual, el live cinema i la docència.

L’espectacle té format de sessió electrònica. Llum, música, foscor. Tres pantalles i tres persones a escena amb instruments per governar-les. Però allà on el DJ de torn busca embarcar-nos en una experiència total i immersiva, a .nomedia els Voluble+Gnomalab posen coneixements i mitjans precisament al servei de la traïció d’aquest principi. Volen subvertir el propòsit comercial de la remescla i tornar al sentit original de la rave - un lloc on el moviment, la festa, eren també una forma d’acció política.

Per mantenir-se en la reflexió i no en l’evasió, durant l’espectacle els tres creadors es complicaran la vida. Editant per tall i no per fosa, o deixant molt espai a la improvisació i a l’entrada de material recollit en directe (via xarxes socials, per exemple) convertiran el glitch - la interrupció, l’error, el forat a la Matrix - en una mena d’àncora per a la percepció.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat