SESSIONS LP #35 FAVOURITE WORST NIGHTMARE D'ARTIC MONKEYS AMB CALA VENTO

LA MARFÀ 12h


DISSABTE 17 D'OCTUBRE
PREU: Activitat gratuïta

Després de l'èxit del seu debut la banda de Sheffield sorprengué als seus seguidors amb un segon disc on es desmarcaven estilísticament del seu antecessor, apostant per riffs de garatge més contundents i l'exploració de nous ritmes. Les dotze peces que reuneix Favourite Worst Nightmare compten amb un to més fosc en les lletres d'Alex Turner i mostren una sonoritat fresca, una clara presència dels baixos i el desenvolupament d'algunes cançons de caràcter més pausat.

A càrrec de Cala Vento, banda de rock independent formada pels músics empordanesos Joan Delgado i Aleix Turon. Una formació de guitarra i bateria amb un potent directe que els ha portat de gira arreu de la península, EUA i Mèxic. El grup té tres àlbums publicats Cala Vento (BCore Disc, 2016), Fruto Panorama (BCore Disc, 2017) i Balanceo (Montgrí, 2019).

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

Ho organitza: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès

.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat