TALLER DE BALL DE RUMBA (DIADA DE LA RUMBA 2020)

LA MARFÀ De 10h a 12h


DISSABTE 28 DE NOVEMBRE PREU: Activitat gratuïta

Taller d’iniciació al ball de la rumba catalana. Treballarem passos bàsics del ball de la rumba i crearem petites coreografies sobre cançons populars de rumba catalana. Activitat adreçada a tothom, dones i homes, sense distinció d’edat.

A càrrec de Diego Heredia, bailaor i professor.

S’inicia en el mon de la dansa als 5 anys i es forma en la disciplina d’una manera autodidacte. D’herència flamenca, manifesta el seu ball depenent del criteri emocional, de les frases melòdiques i de les tradicions que hi ha darrere de cada cant. Tant la rumba com la música flamenca, inclouen una forta improvisació personal, i és aquí on Heredia crea i dona forma al seu ball, mitjançant expressions espontànies amb les emocions que viu a cada moment. Diego Heredia ha impartit cursos a diversos centres educatius d’arreu del territori i actualment és docent a l’Escola de Ball Avança de Girona i a l’Escola de Ball&Oci Carisma de Vidreres.

Ho coorganitza: Foment de la Rumba Catalana (FORCAT)

.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat