MASTERCLASS REBELMADIAQ

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL 19:00 h.

A càrrec de: REBELMADIAQ

Dijous 3 de desembre
DURACIÓ: 2.00 H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)

Rebelmadaiq Sound System és una experiència musical diferent que recupera l’esperit comunitari de la música negra i caribenya. I que ho fa amb els seus potents directes, en els quals s’eliminen les fronteres clàssiques entre l’escenari i el públic i en els quals es pretén compartir la música, les freqüències, les vibracions que sorgeixen dels altaveus de fusta autoconstruits que acompanyen la banda en tots els seus concerts.

Un projecte propi de Quesoni, que neix a 2003 a la ciutat de Granada i que s’estableix a Barcelona el 2005. Un projecte especialitzat en el col.leccionisme de música jamaicana planxada en vinil i que aposta i mostra una interessant dub box (temes originals gravats exclusivament per al sound). D’aquesta manera, han treballat amb artistes internacionals com Sister Nancy, Luciano, Shuga, Cornell Campbell o Macka B; i altres locals com Emeterians, Adala, Paula Bu, Alex Bass o la Fundación Tony Manero.

I el proper 3 de desembre, Rebelmadaiq ens explicaran en què consisteix el seu treball i posaran sota la taula tota la seva experiència en el món de la música.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat