SOC AUTOR | Música en temps de COVID: Alternatives al directe

ONLINE 19:00h


DATA: DIMARTS 1 DE DESEMBRE
HORA: 19:00h
LLOC: Online (via Zoom)
PREU: GRATUÏT amb inscripció prèvia

*Tots els inscrits rebran un correu el mateix dimarts a les 15h amb l'enllaç de la sessió i les instruccions per accedir-hi.
PONENTS: Oscar D'Aniello, Jordi Puig i Jordi Planagumà

Oscar D'Aniello
Músic, compositor i 'Alma mater' de Delafé, banda que va impulsar fa gairebé 20 anys. En plena pandèmia de COVID-19 ha decidit adaptar-se a la situació i ha impulsat una campanya en què visita els seus seguidors casa per casa tot recorrent Barcelona en bici.
Jordi Puig
Responsable de la discogràfica i empresa de management i booking U98 que treballa amb artistes com Cesk Freixas, Miquel Abras, Gemma Humet o El Pot Petit. Durant el confinament, a més, van impulsar el projecte 'Tothom a casa i la música a les places' per poder mantenir els concerts malgrat la situació, projecte que els ha valgut una nominació als Premis ARC. Anteriorment també havia format part de les empreses RGB i Música Global.
Jordi Planagumà
Professional del sector musical des de fa més de dues dècades. Ha dirigit la sala La Mirona i el festival Black Music Festival i és un dels impulsors del projecte Cases de la Música. Actualment és el director de la Casa de la Música de les Comarques Gironines.

La Tornada

SGAE Catalunya

Cases de la Música

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat