HOME STUDIO 3: Captació Sonora

ON-LINE (ZOOM) 19:00 h.

A CÀRREC DE JAN VALLS
EL PRÒXIM 8 DE JUNY DEL 2020
DURACIÓ: 2H
PREU: GRATUÏT
PLATAFORMA: ZOOM (Rebràs un what's app abans de la cita)

A pràcticament qualsevol llar, hi ha un ordinador o dispositiu digital capacitat per a poder enregistrar àudio. Si a això hi afegim una gran oferta de material complementari com poder ser previs, conversors i micròfons i sofware a l'abast de tothom, només ens manca el més important: saber com funciona. En aquest curset, t'explicarem amb només 4 sessions tot el que et cal per enregistrar els teus temes a casa i no fracassar en l'intent.

PROGRAMA
Posicions microfòniques més comunes
Captació estereofònica
Problemes més comuns a la captació

PROFESSOR: JAN VALLS
Jan Valls Miralles és professor de l’escola tècnica ETECAM, graduat en Sonologia a l’ESMUC i CFGS de so a l’EMAV, i ha treballat en diferents àmbits del sector. Des de gravació per a estudis com Medusa Estudio, Estudis Ground, Rosazul, Koryland, fins a tasques de gravació, mescla, mastering i producció freelance per a artistes com José Carra, Estopa, Joan Rovira, Joana Gomila, entre d’altres. Actualment, és tècnic de PA de Joana Gomila – Paradís, Sa Mateixa, Riu i TOST, però també ha estat amb The Mamzelles, A4 Reggae Orchestra, Adala, Alex Bass, Sommeliers i Dàmaris Gelabert.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat