SESSIONS LP #36 NEVER MIND THE BOLLOCKS DE SEX PISTOLS, AMB LLUÍS COSTABELLA


DIVENDRES 27 DE NOVEMBRE
PREU: Activitat gratuïta

1977 és l'any que s'associa amb l'explosió del moviment punk a Anglaterra, en bona part gràcies a una banda que publicà un sol disc d'estudi. Sex Pistols era una banda de joves d'actitud irreverent i amenaçant que plasmà a Nervermind The Bollocks la desesperació i el descontent d’una generació que no veia per a si mateixa cap horitzó ni futur. Missatges directes i punyents omplien les lletres d’unes cançons que musicalment retornaven a les formes originals del rock, de la forma més rude i ràpida. Temes com “Anarchy in The UK” o “God Save The Queen” de seguida aconseguiren un estatus d’himne i han superat el pas del temps i tots els intents de censura que no han fet més que augmentar la popularitat del disc i la banda.

A càrrec de Lluís Costabella, poeta i músic. Poeta i músic de Banyoles. Autodidacte i fundador de grups musicals com ara Dandies i Kitsch. Deixeble i practicant convençut de la doctrina DIY (fes-t’ho tu mateix) des del principi de la seva peculiar carrera de “músic-maleït-d’un-grup-de-culte” a casa nostra, especialitzat en fer cançons sobre la cara fosca de la vida.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR
La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

Ho organitza: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès


Vols saber una mica més sobre el disc "NEVER MIND THE BOLLOCKS" de Sex Pistols i la història del punk? Consulta el recull de llibres, filmografia i discografia que ens fan arribar des de la Biblioteca:

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat