SESSIONS LP #37 LES MARQUISES DE JACQUES BREL, AMB ANNA ROIGQuan s'adona que li queda poc temps de vida el cantant belga, mestre de la chanson, trenca el seu exili de la vida pública i enregistra un darrer disc amb noves composicions. Brel torna a Paris on d'amagat i amb l'ajuda dels seus col·laboradors habituals dona forma a aquestes noves cançons, que enregistrà a l'estudi en directe, d'una sola presa i acompanyat per tota la orquestra. A mode de darreres voluntats, aquest disc pren el nom de les illes polinèsies que l'havien acollit en els seus darrers anys. A càrrec d’Anna Roig, cantant, compositora i docent. Ha estudiat educació musical a Lyon, i interpretació, composició i tècniques narratives a l’École National de Musique de Villeurbanne. Va crear el grup Anna Roig i L’ombre de ton chien, amb el qual va interpretar primer versions de cançons franceses, i després també peces d’autoria pròpia. Actualment està en gira juntament amb l’Àlex Cassanyes Big Band Project, amb l’espectacle La Tendresse, versionant de nou cançons franceses amb format big band.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR
La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

Ho organitza: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès

.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat