"Comença en Tu", primer single del EP “Alienats” de LA FERA

27 de gener de 2023CM RECORDSXARXA


Comença en Tu, primer single del EP “Alienats” es un crit d’empoderament en la defensa d’un habitatge digne per a tothom. Prendre partit en aquesta situació es imprescindible per garantir el que hauria de ser un dret bàsic.
Vivim en una societat on impera l’individualisme i on es molt fàcil girar el cap cap una altra banda. Viure alienat ens aïlla del nostre entorn i ens redueix a un simple nombre. “Alienats” ens anima a decantar la balança, el canvi "Comença en Tu".

Qui són LA FERA?
​LA FERA naix amb l’objectiu de saltar als escenaris per difondre la seva música reivindicativa i el seu missatge. Entén la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. Aposta per la música festiva i combativa, amb un so de mestissatge que fusiona estils com el reggae, el rock i l’ska, oferint un directe enèrgic. La banda està conformada per 9 joves músics que busquen fer vibrar el públic amb lletres compromeses i melodies enèrgiques.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat